کمال لطفی، پدر جاویدنام رضا لطفی و زندانی سیاسی محبوس در زندان کامیاران، در اعتصاب غذا بسر میبرد.
به نقل از یک منبع آگاه: «وی در تاریخ بیستوهشتم اردیبهشتماه، در اعتراض به عدم رسیدگی به وضعیت بلاتکلیف خود دست به اعتصاب زد. اعتصاب غذای کمال که از بیماریهای مختلفی رنج میبرد، به نگرانیهای خانواده و اطرافیان وی دامن زده است. خانواده آقای لطفی بارها به دادسراهای شهرستان دهگلان و کامیاران جهت بررسی وضعیت این شهروند بازداشتی و اخذ وکیل برای وی مراجعه کردهاند؛ امری که با پاسخ تهدید آمیز و بیحرمتی مسئولان مربوطه مواجه شده است.»
کمال لطفی، یکشنبه بیستوهفتم فروردینماه، در یکی از خیابانهای شهرستان دهگلان، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بود. وی پس از مدتی با پایان یافتن مراحل بازجویی به زندان شهر کامیاران، منتقل شد.
جاویدنام رضا لطفی، نوزده ساله، بیستوهشتم شهریورماه ۲۵۸۱، در جریان خیزش ملی ایران در شهرستان دهگلان با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به قتل رسید.
احسان شاددل، کنشگر پادشاهیخواه، با گذشت بیش از سه هفته از زمان بازداشت، کماکان بطور بلاتکلیف در زندان وکیلآباد مشهد محبوس است.
به نقل از یک منبع آگاه: «احسان شاددل شهروند ساکن مشهد، به همراه همسرش اکرم یارزمان، روز پنجشنبه بیستوهشتم اردیبهشتماه امسال بازداشت و یک روز بعد توسط شعبه ۹۰۳ بازپرسی دادگاه انقلاب مشهد از بابت «تبلیغ علیه نظام» تفهیم اتهام شدند.»
احسان شاددل به همراه همسرش، اکرم یارزمان، بیستوهشتم اردیبهشتماه ۲۵۸۲، به دلیل برافراشتن پرچم ملي «شیر و خورشید» و «درفش کاویانی» ایران و سردادن شعار جاویدشاه در مقابل استانداری خراسان رضوی، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
اکرم یارزمان، پس از گذشت یک هفته آزاد شد. احسان شاددل، نیز اواسط خردادماه، از بازداشتگاه نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به زندان وکیلآباد مشهد منتقل شد.
رضا (فواد) چوبین، همراه با ضرب و شتم به سلول انفرادی زندان شیبان اهواز منتقل شده است.
هنگامه چوبین، مادر جاویدنام آرتین رحمانی پیانی، با انتشار تصویری از برادرش در صفحه اینستاگرام خود، نوشت: «برادرم فواد چوبین که بدون اثبات جرم در زندان شیبان اهواز محبوس است، از دور روز قبل تا کنون هیچ تماسی با خانواده نداشته و طبق اخباری که از زندان به دست ما رسیده، او را به سلول انفرادی منتقل کردهاند. ماموران همچنین فواد را مورد ضرب و شتم نیز قرار داده و با دستبند و پابند به سلول انفرادی منتقل کردهاند.»
رضا چوبین، بیستودوم فروردینماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و پس از مدتی با پایان یافتن مراحل بازجویی به زندان شیبان اهواز منتقل شد.
مریم تقیزاده دزفولی، بار دیگر چهارشنبه، هفدهم خردادماه، در منزل شخصی خود در شهر اهواز، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
مریم تقیزاده دزفولی، پیشتر نیز در جریان خیزش ملی ایران، دهم آبانماه ۲۵۸۱، در شهر اهواز، توسط نیروهای امنیتی جمهوری بازداشت و در نهایت، اواخر آذرماه ۲۵۸۱، با قرار وثیقه از زندان سپیدار اهواز آزاد شده بود. اتهام طرح شده علیه وی در پرونده پیشین او «تبلیغ علیه نظام» اعلام شده است.
فرهاد نوایی، دانشآموز شانزده ساله و از بازداشتشدگان خیزش ملی ایران، با گذشت بیش از هفت ماه از زمان بازداشت، کماکان در بلاتکلیفی بسر میبرد.
به نقل از یک منبع آگاه : «برای آزادی موقت این دانشآموز وثیقه دو میلیارد و پانصد میلیون تومانی درخواست شده است.»
فرهاد نوایی، نوجوان اهل روستای ترشکان شهرستان مهاباد، اوایل آبانماه ۲۵۸۱، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در این روستا بازداشت شد.
تاکنون از اتهامات طرح شده علیه این نوجوان اطلاعی در دست نیست.
حمیده قدردان، آرایشگر و اهل بندر پهلوی (بندر انزلی) با گذشت بیش بیست روز از زمان بازداشت، کماکان بطور بلاتکلیف در زندان لاکان رشت محبوس است.
به نقل از یک منبع آگاه: «خانم قدردان که در روز سهشنبه دوم خردادماه، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در بندر انزلی بازداشت شده بود، طی روزهای اخیر به زندان لاکان رشت منتقل شده است. حساب شخصی وی در شبکههای اجتماعی از جمله اینستاگرام مسدود و از دسترس خارج شده است.»
تا کنون از دلایل بازداشت و اتهامات طرح شده علیه وی اطلاعی در دست نیست.
سمانه نوروز مرادی، زندانی سیاسی پادشاهیخواه محبوس در زندان اوین، دوشنبه، بیستودوم خردادماه، در شعبه سوم دادسرای اوین به اتهامات «اجتماع و تبانی از طریق مدیریت کانال تلگرامی کمپین بازگشت شاهزاده» و «تبلیغ علیه نظام» مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
سمانه نوروز مرادی، زندانی سیاسی سابق، دوشنبه، چهارم اردیبهشتماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در منزل شخصیاش واقع در غرب تهران بازداشت شد. وی در تاریخ شانزدهم اردیبهشتماه، به بند زنان زندان اوین منتقل شد. پیشتر نیز بر اساس ابلاغیهای که توسط بازپرس شعبه سوم دادسرای اوین صادر شده بود، قرار بازداشت این کنشگر پادشاهیخواه، یک ماه دیگر تمدید شد.
شامگاه جمعه نوزدهم خردادماه ۲۵۸۲، بیش از سی تَن از اعضای خانوادههای جانباختگان خیزش ملی در شهرستانهای سنندج، دیواندره و دهگلان، که بر مزار دیگر جانباختگان در شهرهای سقز و بوکان رفته بودند، در مسیر بازگشت توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شدند.
بامداد شنبه بیستُم خردادماه، زنان و کودکان بازداشت شده، در مسیری بین جادهی سقز به دیواندره توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به حال خود رها شدند.
یک منبع مطلع نزیک به این خانوادهها اعلام کرد: «در حالی که نیروهای حکومتی تلفنهای همراه این بازداشتشدگان را ضبط کرده بودند، زنان و کودکان عضو این کاروان بدون هیچگونه امکان تماسی در نهایت با طی مسافتی از مسیر، خود را به شهرهای محل سکونت رساندهاند. علاوه بر آقایان حسن امینی، صدیق بهمنی، هاشم ساعدی، احمد رحیمی، آرمان حبیبی و عبدالرحمان نصری، دو راننده خودروهای حامل این خانوادهها به نامهای جمال و جلیل، کماکان بطور بلاتکلیفی در بازداشت نهادهای حکومتی بسر میبرند.»
Comments