حجتاله رافعی، معلم مشروطهخواه و زندانی سیاسی سابق، ظهر امروز در منزل شخصیاش در شهرستان شهریار، توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. ماموران حین بازداشت اقدام به تفتیش خانه او کردهاند و تلفن همراه این کنشگر مشروطهخواه را با خود بردهاند.
حجتاله رافعی، نخستین بار پانزدهم تیرماه ۲۵۸۰، در منزل شخصیاش توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و سپس توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهامات «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۶ سال حبس تعزیری، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، کاشت ۴۰ اصله نهال و تنظیم یک پژوهشنامه درباره سلسله پهلوی محکوم شده بود. این معلم مشروطهخواه، در نهایت بیستودوم بهمنماه ۲۵۸۱، در زندان اوین آزاد شد.
ماشاالله کرمی، پدر جاویدنام محمدمهدی کرمی، سیویکم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در منزل شخصیاش بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. مأموران حین بازداشت وسایل الکترونیکی از قبیل تلفن همراه و لپتاپ وی را نیز با خود بردهاند.
جاویدنام محمدمهدی کرمی، در جریان خیزش ملی ایران، پس از شرکت در مراسم چهلم جاویدنام حدیث نجفی بازداشت، و در سحرگاه هفدهم دیماه سال گذشته با حکم اعدام به دار آویخته شد.
نسرین علیزاده، خواهر جاویدنام شیرین علیزاده، یکم شهریورماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به زندان دولتآباد اصفهان منتقل شد.
جاویدنام شیرین علیزاده، مادر ۳۶سالهی اهل اصفهان، سیویکم شهریورماهِ ۲۵۸۱، در جریان خیزش ملی ایران با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی، در نزدیکی متل قو (واقع در استان مازندران) بقتل رسید. وی متاهل، و دارای یک پسر خردسال بود.
مهسا یزدانی، مادر جاویدنام محمدجواد زاهدی، شامگاه سیویکم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به زندان قائمشهر منتقل شد.
جاویدنام محمدجواد زاهدی، ۲۰ساله، سیاُم شهریورماه ۲۵۸۱، در جریان خیزش ملی ایران با شلیک مستقیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در شهرستان ساری بقتل رسید.
زهره سرو، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، محبوس در زندان اوین، سیویکم مردادماه، به دلیل انتشار بیانیهای که در اعتراض به اعدام آزادهرزمان در اردیبهشتماه سال جاری، منتشر کرده بود، به شعبه دوم دادسرای مقدس احضار شد.
وی پس از حضور در شعبه دوم بازپرسی اوین به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
زهره سرو، مهرماه ۲۵۸۰، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و در نهایت توسط شعبه بیستوشش دادگاه انقلاب تهران به اتهامات «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» به هفت سال حبس تعزیری محکوم شد. با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، شش سال حبس تعزیری برای وی به اجرا درآمد.
مهسا بصیر توانا و همسرش، یاسین طیبیخواه سیویکم مردادماه با قرار وثیقه بطور موقت آزاد شدند.
مهسا بصیر توانا، خواهر جاویدنام مهران بصیر توانا، بهمراه همسرش، بیستوششم مردادماه، پس از خروج از بیمارستانی که مادرش در آن بستری بود، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
جاویدنام مهران بصیر توانا، ۲۹ ساله، اهل شهر فومن، بیستوپنجم آبانماه ۲۵۸۱، در جریان خیزش ملی ایران در شهر صومعهسرا، با شلیک مستقیم دژخیمان جمهوری اسلامی بقتل رسید.
شرمین حبیبی، همسر جاویدنام فریدون محمودی، سیویکم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
جاویدنام فریدون محمودی، پدر سیودو ساله، در جریان خیزش ملی ایران، بیستوهشتم شهریورماه سال گذشته در شهرستان سقز با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بقتل رسید.
حکم حبس تعزیری برای هشت تن از آزادهرزمان - در خصوص پرونده کشته شدن یک بسیجی به نام روحالله عجمیان - در شعبه سیونه دیوان عالی جمهوری اسلامی تایید شد.
حمید قرهحسنلو، به اتهامات «افساد فی الارض از طریق ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» و «حمله به ماموران نیروی انتظامی و بسیج و جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد که موجب اخلال شدید در نظم عمومی و ناامنی در کشور و منتهی به جان باختن روح الله عجمیان» به تحمل ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
حسین محمدی، رضا آریا و مهدی محمدی، به اتهام «حمله به ماموران نیروی انتظامی و بسیج و جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد که موجب اخلال شدید در نظم عمومی و ناامنی در کشور و منتهی به جان باختن روح الله عجمیان» هر کدام به ده سال حبس تعزیری محکوم شدهاند.
فرزانه قرهحسنلو، محمدامین اخلاقی ساوجبلاغی و امینمهدی شکراللهی، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور»، هر کدام به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدهاند.
علی معظمی گودرزی، نیز به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد علیه امنیت کشور» به سه سال حبس تعزیری محکوم شده است.
حکم صادر شده علیه آرین فرزامنیا، به دلیل «نقص تحقیقات» در دیوان عالی جمهوری اسلامی شکسته شد. همچنین پروندهی شایان چارانی و امیرمحمد جعفری، مختومه اعلام گردیده است.
این آزادهرزمان در جریان خیزش ملی ایران، پس از برگزاری مراسم چهلم جاویدنام حدیث نجفی - در خصوص کشته شدن یک بسیجی به نام روحالله عجمیان - بازداشت شده بودند.
اشکان منفرد، برادر شکیلا منفرد از احضار و تفهیم اتهام خواهرش در شعبه دو بازپرسی دادسرای اوین خبر داد. وی اتهام مطرح شده علیه این زندانی سیاسی پادشاهیخواه را «ارتباط با عناصر معاند و ضد انقلاب در زمان مرخصی درمانی» اعلام کرد.
شکیلا منفرد، یکم مردادماه، جهت انجام عمل جراحی کیسه صفری با قرار وثیقه یک میلیارد تومانی به مرخصی درمانی اعزام شد و بیستویکم مردادماه، برغم نیاز به ادامه مرخصی درمانیاش به زندان بازگردانده شد.
این کنشگر پادشاهیخواه، دهم شهریورماه ۲۵۷۹، هنگام خروج از منزل بازداشت و پس از پایان یافتن مراحل بازجویی در تاریخ بیستوچهارم شهریورماه همان سال، با قرار وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی بطور موقت از زندان اوین آزاد شد.
وی یکم بهمنماه ۲۵۷۹، پس از اتمام جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات پروندهاش که در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود، توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و به زندان اوین منتقل گردید.
شکیلا منفرد، در نهایت توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهامات «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «توهین به مقدسات اسلام» به ۶ سال حبس تعزیری و ۴ ماه کار اجباری در جهاد کشاورزی محکوم شد. این حکم توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران به ۴ سال و دو ماه حبس تعزیری کاهش یافت.
شکیلا منفرد، در زمان سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان قرچک ورامین با پرونده جدیدی مواجه شد. وی پس از مدتی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهامات «عضویت در گروههای مخالف نظام» و «نشر اکاذیب» به دو سال و هشت ماه حبس تعزیری و پرداخت ده میلیون تومان جزای نقدی محکوم شد. وی بهمنماه ۲۵۸۱، در طی تماس تلفنی با خانوادهاش از افزایش محکومیت خود به یازده سال حبس تعزیری خبر داد.
سوسن بادوام، شهروند بهایی ساکن رشت، توسط شعبه سوم دادگاه انقلاب این شهر به اتهامات «فعالیت آموزشی یا تبلیغی انحرافی مغایر یا مخل به شرع مقدس اسلام در قالب فرقه، گروه، جمعیت یا مانند آن» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به چهار سال و یک ماه و هفده روز حبس تعزیری محکوم شد.
وی بعنوان مجازات تکمیلی نیز به ده سال محرومیت از حق عضویت در احزاب، گروها و دستهجات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، محکوم گردیده است.
سوسن بادوام، بیستوهشتم آذرماه ۲۵۸۱، توسط نیروهای اطلاعات سپاه استان گیلان بازداشت شد. نیروهای امنیتی ضمن تفتیش منزل، برخی از لوازم شخصی وی و خانوادهاش را با خود بردند.
انیسا فنائیان، شهروند بهائی ساکن سمنان، سیاُم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
به نقل از یک منبع آگاه: «ساعت ۱۲ روز دوشنبه، نیروهای امنیتی با مراجعه به منزل خانم فنائیان، اقدام به بازداشت وی کردند. ماموران در زمان بازداشت، حدود سه ساعت به تفتیش منزل پرداختند و در نهایت تلفن همراه، لپتاپ و تمام آثار مرتبط با آیین بهائی را ضبط کردند. حکمی که برای بازداشت خانم فنائیان توسط نیروهای امنیتی به این شهروند ارایه شد، به صورت دست نوشته بود.»
تا کنون از دلایل بازداشت و محل نگهداری این شهروند بهائی اطلاعی در دست نیست.
مهدی سیفی، زندانی سیاسی سابق و کنشگر پادشاهیخواه، بیستوپنجم مردادماه، با قرار وثیقه چهارصد میلیون تومانی از بازداشتگاه اطلاعات سپاه در نوشهر آزاد شد. بر اساس گزارش منابع حقوق بشری، «اجتماع و تبانی» از جمله اتهامات مطرح شده علیه این کنشگر پادشاهیخواه عنوان شده است.
مهدی سیفی، یازدهم مردادماه، توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در شهرستان نوشهر بازداشت شده بود.
لیلا مهدوی، مادر جاویدنام #سیاوش_محمودی برای روز چهارم شهریورماه، به دادسرای اوین احضار شده است.
مأموران امنیتی جمهوری اسلامی یکم شهریورماه، ضمن تفتیش منزل لیلا مهدوی، برخی لوازم شخصی او، از جمله تلفن همراهاش را بردهاند.
جاویدنام سیاوش محمودی، نوجوان شانزده ساله، در جریان خیزش ملی ایران، سیاُم شهریورماه سال گذشته در #تهران با شلیک مستقیم دژخیمان جمهوری اسلامی بقتل رسید.
コメント