سارا عباسی، همسر منوچهر بختیاری، زندانی سیاسی پادشاهیخواه محبوس در زندان «چوبیندر» قزوین از محرومیت همسرش از حق درمان و حق تماس تلفنی با خانواده، خبر داد.
وی همچنین افزود منوچهر بختیاری، هجدهم مردادماه، بدون آگاهیرسانی پیشین جهت کنترل پزشکی به بیمارستان منتقل شده است ولی پس از چند ساعت بدون رسیدگی وی را به سلول انفرادی زندان بازگرداندهاند.
داروهایی که پزشک زندان برای منوچهر بختیاری روا کرده، تاثیری در روند درمان و کاهش دردهای او نداشته است و این زندانی سیاسی پادشاهیخواه از مصرف داروهای سفارششده خودداری میکند.
منوچهر بختیاری، پدر جاویدنام پویا بختیاری، نُهم اردیبهشتماه ۲۵۸۰، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در منزل شخصیاش در تهران بازداشت و به سه سال و شش ماه حبس تعزیری، دو سال و شش ماه تبعید و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد.
وی پیشتر نیز در دوران تحمل حبس با پرونده جدیدی علیه خود، به اتهام «توهین به رهبری» مواجه شد.
زهرا سعیدیانجو، چهارشنبه، هجدهم مردادماه، با قرار وثیقه یک میلیارد تومانی بطور موقت از زندان سپیدار اهواز آزاد شد.
زهرا سعیدیانجو، خواهر جاویدنام میلاد سعیدیانجو، هجدهم تیرماه، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی منتقل شده بود. وی هفدهم مردادماه، پس از پایان مراحل بازجویی به زندان سپیدار اهواز منتقل شد.
زهرا و امید سعیدیانجو، پیشتر نیز در تاریخ دهم اسفندماه ۲۵۸۱، در حین برگزاری مراسم زادروز جاویدنام میلاد سعیدیانجو، بر مزار برادر جانباختهشان بازداشت و پس از مدتی با قرار وثیقه از زندان سپیدار اهواز آزاد شدند.
جاویدنام میلاد سعیدیانجو، ۲۶ساله، در جریان خیزش ملی، بیستوپنجم آبانماه ۲۵۸۱، در خیابان حافظ جنوبی شهرستان ایذه با شلیک مستقیم نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بقتل رسید.
کیسان شهابی، دوشنبه، شانزدهم مردادماه، با قرار وثیقه دو میلیارد تومانی بطور موقت از زندان شیبان اهواز آزاد شد.
کیسان شهابی، بیستودوم فروردینماه، بهمراه رضا چوبین، دایی جاویدنام آرتین رحمانی پیانی، دانیال خانه زر و ایمان خدری، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در شهرستان ایذه بازداشت و پس از مدتی با پایان یافتن مراحل بازجویی به زندان شیبان اهواز منتقل شدند. وی پس از مدتی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
فرهاد نوایی، نوجوان ۱۶ساله، از بازداشتشدگان خیزش ملی ایران، هجدهم مردادماه، از کانون اصلاح و تربیت شهرستان ارومیه آزاد شد.
فرهاد نوایی، نوجوان اهل روستای ترشکان از توابع شهرستان مهاباد، بیستوهفتم آبانماه ۲۵۸۱، در جریان خیزش ملی، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در روستای محل سکونت خود بازداشت و به کانون اصلاح و تربیت ارومیه منتقل شد.
وی پس از مدتی توسط دادگاه کیفری یک ویژه نوجوانان شهرستان مهاباد به اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرایم بر ضد امنیت داخلی کشور» به دو سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
ساناز تفضلی، شهروند بهائی محبوس در زندان وکیلآباد مشهد، توسط شعبه یک دادگاه انقلاب این شهر به اتهامات «شکیل گروه به قصد برهم زدن امنیت داخلی»، «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» و «فعالیت آموزشی یا تبلیغی انحرافی مغایر یا مخل به شرع مقدس اسلام در قالب فرقه، گروه، جمعیت یا مانند آن» در مجموع به ده سال و نه ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
کشف کتاب و آثار مربوط به آیین بهائی و تشکیل گروهای آموزشی برای کودکان بهایی، از مصادیق اتهامات مطرح شده برای صدور این عنوان شده است.
ساناز تفضلی، ۴۵ساله، شهروند بهائی ساکن مشهد، یکم آذرماه ۲۵۸۱، توسط نیروهای اداره اطلاعات جمهوری اسلامی همراه با تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی خود و خانوادهاش، بازداشت شد. وی هشتم دیماه پس از پایان یافتن مراحل بازجویی به زندان وکیلآباد مشهد منتقل گردید.
محمدعلی موگویی، میلاد موگویی و عفت (نام خانوادگی نامشخص)، پدر، برادر و مادر جاویدنام مهسا موگویی، شانزدهم مردادماه، با وثیقه بطور موقت آزاد شدند.
محمدعلی و میلاد موگویی از زندان دستگرد اصفهان و مادر جاویدنام مهسا موگویی، از بازداشتگاه اداره اطلاعات شهرستان لنجان آزاد شدهاند.
محمدعلی و میلاد موگویی، پدر و برادر جاویدنام مهسا موگویی به همراه مادرش، بیستوپنجم تیرماه، هنگامی که برای برگزاری مراسم زادروز مهسا در مسیر آرامگاه او بودند، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شدند.
جاویدنام مهسا موگویی، ۱۹ساله، قهرمان تکواندو و آمادگی جسمانی، شهریورماه سال گذشته در جریان خیزش ملی ایران، در فولادشهر اصفهان با شلیک مستقیم نیروهای لباس شخصی جمهوری اسلامی بقتل رسید.
حمیده قدردان، آرایشگر و اهل بندر پهلوی (بندر انزلی) سیزدهم مردادماه با قرار وثیقه چهارصد میلیون تومانی بطور موقت از زندان لاکان رشت آزاد است.
تا کنون از دلایل بازداشت و اتهامات طرح شده علیه وی اطلاعی در دست نیست.
حمیده قدردان، نخستین بار خردادماه سال جاری، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در منزل شخصیاش در بندر پهلوی، بازداشت و پس از بیستوهشت روز تحمل حبس با قرار وثیقه دویست میلیون تومانی به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان لاکان رشت آزاد شده بود. وی اواخر تیرماه، پس از مراجعه به زندان لاکان رشت مجدد بازداشت شد.
شکیبا یزدانی از مخالفان حجاب اجباری، شامگاه پنجشنبه، نوزدهم مردادماه، با قرار کفالت از زندان شهر سبزوار آزاد شد.
شکیبا یزدانی، ۳۵ساله، پس از درگیری با یکی از آمرین حجاب اجباری، شامگاه شانزدهم مردادماه، توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد. وی صبح هفدهم مردادماه، از بازداشتگاه سپاه به دادسرا شهرستان سبزوار و سپس به زندان این شهر منتقل شده بود.
تا کنون از اتهامات مطرح شده علیه این شهروند اطلاعی در دست نیست.
سهند نورمحمدزاده، ۲۶ساله از بازداشتشدگان خیزش ملی، هجدهم مردادماه، جهت اجرای حکم تبعید به زندان کهنوج کرمان منتقل شد. وی پیشتر به همراه چند تن از زندانیان سیاسی محبوس در زندان رجاییشهر کرج به زندان قزلحصار منتقل شده بود.
سهند نورمحمدزاده، در جریان خیزش سراسری ایران، دوازدهم مهرماه سال گذسته، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی مقابل منزلاش در تهران بازداشت و در تاریخ شانزدهم آبانماه، توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «محاربه از طریق تخریب و ایجاد حریق در وسایل عمومی به منظور اخلال در نظم و امنیت کشور و مقابله با حکومت اسلامی»، «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق شرکت در تجمعات» به اعدام محکوم شده بود.
پیشتر پس از پذیرش فرجام خواهی توسط دیوان عالی جمهوری اسلامی حکم اعدام شکسته و پرونده وی جهت رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع شده بود. وی در نهایت توسط شعبه بیستوشش دادگاه انقلاب تهران به اتهام «محاربه» به ده سال تبعید به کهنوج استان کرمان و به اتهامات «اجتماع و تبانی» و «اخلال در نظم عمومی» به شش سال حبس محکوم شد.
مهدی سیفی، زندانی سیاسی سابق و کنشگر پادشاهیخواه، پانزدهم مردادماه، از بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی در نوشهر به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شده است.
به نقل از یک منبع مطلع نزدیک به خانوادهی سیفی: «مهدی از بیماری تنفسی رنج میبرد. خانواده وی روز یکشنبه پانزدهم مردادماه، با دریافت تماسی مطلع شدند که فرزندشان در پی حال نامناسب جسمی از یکی از بازداشتگاههای امنیتی در نوشهر به بیمارستان طالقانی چالوس منتقل شده است.»
مهدی سیفی، یازدهم مرداد ماه، به همراه میثم غلامی، زندانی سیاسی سابق و کنشگر پادشاهیخواه، توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در شهرستان نوشهر بازداشت شدند.
شاکر بوری، طنزپرداز اهل شهر آبادان، نوزدهم مردادماه، پس از پایان مراحل بازجویی با قرار وثیقه بطور موقت از زندان این شهر آزاد شد.
شاکر بوری، نهم مردادماه، پس از احضار به اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی به اتهام « ارتکاب به جرائم علیه امنیت» بازداشت شد.
حکم صادر شده علیه مهوش ثابت (شهریاری) و فریبا کمال آبادی از اعضای سابق مدیران جامعه بهائی ایران (یاران ایران)، محبوس در زندان اوین، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شده است.
این دو شهروند بهائی، آذرماه ۲۵۸۱، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، هر کدام به اتهام «تشکیل و اداره دسته یا جمعیت به قصد برهم زدن امنیت کشور» به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری، دو سال ممنوعیت خروج از کشور، منع سکونت در تهران و ممنوعیت از فعالیت در گروههای اجتماعی و مصادره شماری از ابزار دیجیتال محکوم شده بودند.
به نقل از منبع نزدیک به خانواده ثابت: «مهوش ثابت، حدود ۷۰ سال سن دارد و از بیماریهای مختلفی رنج میبرد که تحمل دوران حبس را برای وی سختتر کرده است. وی طی ماههای گذشته چندین مرتبه به بیمارستان خارج از زندان اعزام شده است.»
مهوش ثابت (شهریاری) و فریبا کمال آبادی، نهم مردادماه ۲۵۸۱، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شدند.
Comentários