شنبه ۱۷ شهریور، ۲۵۸۳ شاهنشاهی
گزارش هفتگی از نادیده انگاشتن حقوق و آزادیهای شهروندی و زندانیان سیاسی
با درخواست حسین کوشکینژاد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه برای اعزام به مراکز درمانی خارج از زندان مخالفت شده است.
حسین کوشکی نژاد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، محبوس در زندان اوین با اختلال در مینیسک پا مواجه است و پزشکان تاکید کردند که وی نیاز به عمل جراحی دارد.
وی بارها درخواست کتبی خود را برای اعزام به بیمارستان ارائه کرده اما کماکان با درخواستهای وی مخالفت شده است.
حسین کوشکینژاد در ۱۹ فروردینماه سال جاری بازداشت و به بند هشت زندان اوین منتقل شد.
مهدی مسکیننواز، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، باید به زندان بازگردد.
مهدی مسکیننواز، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، در پستی در ایکس اعلام کرد که روز دوشنبه ۱۲ شهریورماه باید خود را به زندان انزلی معرفی کند.
او نوشت: «فراموش نکنید، برای نجات ایران و ایرانی، برای حکومت مردم بر مردم، برای پایان دادن به گورهای مخفی، برای دادخواهی و دادرسی قانونی، برای شکوه، برای عظمت، برای غرور، برای شعور، شرافت، بازمیگردانیم مشروطیت را تا شیروخورشید بماند.»
مهدی مسکیننواز اولین بار در اردیبهشت ۱۳۹۸ خورشیدی به اتهام «فعالیت در فضای مجازی و مدیریت یک کانال تلگرامی با مضمون براندازی» بازداشت شد. او سپس به ۱۳ سال و دو ماه حبس تعزیری، دو سال اقامت اجباری در فهرج کرمان و ممنوعیت از عضویت در گروههای سیاسی محکوم شد. او در دیماه سال گذشته در اعتراض به ممنوعیت ملاقات با دختر خردسالش اقدام به خودسوزی در زندان کرد.
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، محبوس در زندان اوین در پروندهای جدید به حبس و شلاق محکوم شد.
شکیلا منفرد، زندانی سیاسی پادشاهیخواه، محبوس در زندان اوین از بابت پروندهای که به تازگی در دوران حبس علیه وی گشوده شده است، مجموعا به هفت سال و هفت ماه حبس دیگر و تحمل ۱۰ ضربه شلاق محکوم شد.
علی شریفزاده اردکانی، وکیل دادگستری عنوان کرد که خانم منفرد از بابت اتهام تخریب اموال عمومی (شکستن شیشه میز دادسرای ناحیه هشت) به شش سال و هفت ماه حبس و از بابت اخلال در نظم و آسایش عمومی به یک سال حبس و ۱۰ ضربه شلاق محکوم شده است.
ناهید بهروزی، شهروند بهائی، همچنان در بازداشت به سر میبرد.
ناهید بهروزی (فروهری)، شهروند بهائی ساکن شهرستان فردیس، با گذشت بیش از یک ماه از زمان بازداشت، کماکان در زندان کچویی کرج در بلاتکلیفی به سر میبرد.
یکی از نزدیکان خانم بهروزی گفت: «خانم بهروزی بیش ۳۰ روز است که در بازداشت موقت به سر میبرد و تاکنون به پرونده قضایی وی رسیدگی نشده است. دادسرا برای آزادی او قرار وثیقه تعیین کرده اما با دخالت ضابطان پرونده از پذیرش آن امتناع شده است. در این مدت، بیماری آسم آلرژیک ایشان تشدید شده و برای بهبود وضعیتش به شرایط بهداشتی خاص، رژیم غذایی ویژه و پزشک متخصص نیاز دارد.»
در پی رفع نقص پرونده شهرک اکباتان، چهار متهم آن محاکمه میشوند.
بر اساس گزارش همرسانی شده از پروندهای به نام «شهرک اکباتان»، این پرونده پس از برگرفتن کاستیها در شعبه چهار بازپرسی دادسرای امور جنایی ناحیه ۲۷ تهران، به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک تهران و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی فرستاده شده است.
این پرونده در پایان فروردینماه امسال برای «رفع نقصی محرمانه» به دادسرا بازگردانده شده بود. پیام درفشان، از وکلای متهمان پرونده «شهرک اکباتان»، پیشتر از وجود «مشکلات و ایرادات اساسی» در این پرونده خبر داده بود.
متهمان این پرونده به نامهای میلاد آرمون، محمدمهدی حسینی، مهدی ایمانی و نوید نجاران، که در خیزش ملی ایران در سال ۲۵۸۱ بازداشت شدهاند، با اتهاماتی مانند «محاربه از طریق تمسک به سلاح سرد»، «مشارکت در قتل عمد» یک بسیجی به نام «آرمان علیوردی» و «اخلال در نظم و آرامش عمومی» هستند.
این در حالیست که میلاد آزمون، متهم ردیف نخست، اتهام «محاربه» را رد کرده و به روشنی گفته که هرگز هیچ سلاحی چه سرد و چه گرم در دست نداشته است.
متهمان به «محاربه» همواره در خطر حکم «اعدام» از سوی سرپرستان قضایی جمهوری اسلامی قرار دارند.
شیوا کاشانینژاد و مژگان صمیمی، شهروندان بهائی به حبس و دیگر مجازات ها محکوم شدند.
شیوا کاشانی نژاد (سمیعیان) و مژگان صمیمی، شهروندان بهائی ساکن رشت، توسط شعبه سوم دادگاه انقلاب این شهر هر کدام به تحمل دو سال و یک روز حبس تعزیری، پرداخت جزای نقدی و مجازات های تکمیلی محکوم شدند.
بر اساس حکمی که توسط شعبه سوم دادگاه انقلاب رشت به ریاست قاضی مهدی راسخی صادر و روز به این دو شهروند بهائی ابلاغ شده است، شیوا کاشانینژاد و مژگان صمیمی از بابت اتهام «فعالیت آموزشی و تبلیغ امور مرتبط با آئین بهائی» هر کدام به دو سال و یک روز حبس تعزیری، پرداخت هشتمیلیون و دههزار تومان جریمه نقدى و پنج سال و یک روز محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شدند.
Comments